diumenge, 29 de juliol del 2007

EL MALECÓN DE LA HABANA (Juliol de 2007)

L'any 2007 els diaris i pàgines d'Internet han estat obrint debats i diverses enquestes per tal de trobar aquells monuments antics que poguessin definir-se com a les set noves meravelles del món. El Machu Pichu, l'Acròpolis d'Atenes, Chichen Itzá, ... Doncs bé, us semblarà una mica eixelebrat però sota el meu punt de vista, el Malecón de La Habana, escenari oceànic i de formigó, i de persones a la recerca d'escletxes on representar llurs somnis i frustracions, és un monument digne de ser catalogat com a meravella del món.






2 comentaris:

Anònim ha dit...

Company:

Llàstima que la meva condició d'amic teu em pugui fer perdre credibilitat però afirmo amb rotunditat, agosticitat i fins i tot alevosia, que les fotos del Malecon 2007 són fantàstiques. Si ja ho deia la meva àvia....has d'estudiar nen, ja veuràs com així aprendràs moltes coses!!!

Felicitats Nen!

Anònim ha dit...

Ei crack tenia ganes de veure aquestes fotos i no m'han descepcionat gens!!! CUBA: REVOLUCIÓ O INVOLUCIÓ? com a treball de reportatge és molt interessant i la part del malecon fotograficament esta molt bé tb!

Roger Bashi
www.telefonica.net/web2/bashi