dilluns, 27 d’agost del 2007

ELECCIONS AL PARLAMENT DE CATALUNYA 2006




Les eleccions al Parlament de Catalunya van tenir un baix índex de participació (no es va arribar al 50% dels ciutadans amb dret a participar-hi) la qual cosa evidenciava la crisi per la que passa la democràcia. Però tota la culpa d'aquest afebliment democràtic la tenen els polítics amb els seus actes de corrupció i manipulació per tal de mantenir-se en el poder, o la gent d'apeu també tenim la nostra part de responsabilitat?

Amb aquestes dues fotografies a mode de metàfora volia fer pensar les persones sobre l'actitud de polítics i ciutadans envers la política. El fet que ambdues mostrin la propaganda del mateix personatge no és perquè em desperti un especial rebuig en relació als altres, sinó que és l'únic partit polític que va penjar els rètols arran de carrer i això em va facilitar la feina alhora de fer interactuar els vianants amb aquests.

1 comentari:

Núria del Moral ha dit...

Hola Josep! com va tot? Gràcies pel teu comentari. M'agraden molt les fotos de Cuba, sobretot la de les dues cabines de teléfon. Es genial! A veure quin es el teu próxim viatge... Sort!